Animatie

Gedetailleerd programma van de evenementen

Rondleiding voor ambachtslieden

Keramisten, houtsnijders, graveurs, papiermakers, enz. Dit evenement maakt plaats voor ambachtslieden en voor de ontdekking van een tijdloze knowhow. Niet te missen liefhebbers van traditie en authenticiteit.

Geluids- en lichtshow

Bij het vallen van de avond wordt een geluids- en lichtshow geprojecteerd op de gevel van het kasteel, zichtbaar vanuit de tuinen. Elke avond worden verschillende voorstellingen aangeboden.

Infos & tickets

Animatie voor kinderen

Shows, goochelaar, buikspreker, kaarslichtoptochten zullen jong en oud betoveren. Concerten en liederen zullen de sfeer van ontmoeting en uitwisseling met vrienden en familie opluisteren.

Kunst en concerten

Het kasteel en zijn binnenplaatsen zullen het decor vormen voor een uitgebreid artistiek programma. Van kerstconcerten tot theaterscènes en koren, alles wordt gedaan om u de warme en romantische sfeer van Kerstmis te laten voelen. Een moment om te delen met vrienden of familie.

Gastronomie

Hartige of zoete specialiteiten, ambachtelijke bieren, geselecteerde wijnen, warme dranken, seizoens- en streekproducten, kom onze gastronomische gerechten ontdekken en proeven. Een eethoek verwelkomt u rond een houtvuur, wat een warme en comfortabele sfeer geeft aan onze kerstbar.

De aperitieven van het kasteel

Elke donderdag- en vrijdagavond, van 2 tot 23 december vanaf 19 uur, nodigt het Kasteel van Rixensart u uit voor zijn “Apéros au Château”. Een gezellig moment om met vrienden te genieten van het decor en de sfeer van de kerstmarkt die wij aanbieden.